Sortimente de bere

 • Skol Nepasteurizat

  Berea Nepasteurizată este o bere ce nu a fost tratată termic după îmbuteliere, obținută prin trecerea lichidului printr-o instalație performantă de microfiltrare.

  Skol Nepasteurizat este o bere blondă, proaspătă, care nu este supusă procesării termice, fiind puse în evidență caracteristicile ingredientelor naturale folosite în producția acestei beri. Este înnobilată cu hamei aromatic și are un volum de alcool de 5%, având astfel un gust intens și plin.

  Microfiltrarea sau filtrarea avansată la rece asigură reținerea eventualelor microorganisme din bere pe cartușele filtrante și constituie o alternativă la pasteurizarea berii, oferind avantajul menținerii aromei și prospețimii berii.

  Produse Skol Nepasteurizat
 • Skol

  Skol este o bere blondă, pasteurizată, realizată după o rețetă autentică, fără mălai: apă malț, hamei și drojdie de cultură pură de la Carlsberg Danemarca. Faptul că este creată cu 100% malț îi dă o spumă mai consistentă și un miros autentic de bere.

  Deoarece nu conține mălai și este întotdeauna filtrată la rece, tu te poți bucura de o bere de calitate, cu gust puternic și perfect armonizat.

  Ai acum o garanție a calității și a prospețimii pentru că știi că bei 100% malț atunci când savurezi un Skol. Așadar, dacă tot te gândești să bei o bere, de ce să nu bei un Skol? Pentru că, nu-i așa, ori bem bere, ori bem bere!

  Sticla Skol Doza Skol Pet Skol 1L Pet SKOL 2.5L